LundaLimmud börjar ta form

LundaLimmud börjar ta form. Knappt 15 föredragshållare från Lund, Malmö, hela landet samt från utlandet har under de senaste veckorna aviserat sitt intresse att ställa upp i LundaLimmud.

Nu håller vi på att förbereda allting inför registreringen av deltagare och gärna ytterligare föredragshållare till denna lundaevent i frivillighetens tecken, ty alla deltagare som föreläsare är volontärer. På gårdagens 2 frukostmöte i LundaLimmuds tecken planerades de närmaste stegen som ska föra oss närmare LundaLimmud. Och även eldsjälarna bakom LundaLimmud gör denna insats i vår fritid.

Alla, även de som utöver ett relevant yrke ställer upp helt gratis på LundaLimmud – precis som det brukar vara på en Limmud, vars tradition går numera redan 30 år tillbaka då den första Limmud Conference hölls  i Storbritannien. Sedan har det funnits många Limmuds på fler än femtio platser runt hela jorden, bl dessa sedan flera år tillbaka även i Stockholm.

Nu, den 4 mars 2012, är det dags för Lund, Nordens Jerusalem, att vara värd för LundaLimmud, även den en Limmud som bygger på frivilliga krafter som vill bidra till en lyckad, geniunt judisk fest i Lund då vi får möjlighet att lära oss nya saker av varandra, att diskutera och umgås med varandra.

Följ gärna med på resan och häng med på vår 3 frukostmöte i LundaLimmuds tecken för att förbereda denna evenemang som saknar motsvarighet i den 150 åriga judiska historien i Nordens Jerusalem. Mötet hålls den 11 december, kl 10-12 på Judiska centret.

Och för att inte glömma: Registreringen till Limmud öppnar när som helst. Håll utkick på denna sida samt på JCL:s hemsida för mer information. Och så småningom kommer också första programutkastet så att du kan informera dig om programmet och dess möjligheter.

Med andra ord:

Save the date!

Anmäl dig och kom den 4 mars 2012 till LundaLimmud, en Limmud i Nordens Jerusalem, i Lund!

PS: Registreringen öppnar som sagt när som helst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: