Sista veckan för Early Birds

Nu är det bara ett par veckor kvar till självaste LundaLimmud den 4 mars. Och den sista veckan för Early Birds är på börjad. Vill du då räknas till dessa tidiga fåglar behöver du anmäla dig senast den 31 januari och sätta in deltagaravgiften på 200 kronor på vårt konto. Fr o m den 1 februari går det såklart fortfarande bra att anmäla sig, men då blir det något dyrare att få nöjet att vara med på LundaLimmud. Då kostar det hela 300 kronor. Så tänk på dig, gå till registreringen och anmäl dig nu. Det går också bra att skicka mail till lundalimmud@gmail.com och anmäla sig den vägen. Du, ja du som läser detta här nu, du är hjärtligt välkommen.

Så fort den är klar kommer vi också skicka ut en blankett för dem som vill hålla i en session på LundaLimmud som vi ber dig som är intresserad av att göra detta att fylla i omgående så att vi kan presentera det på hemsidan samt göra programmet.

Till listan av dem som är intresserade av att hålla en session på LundaLimmud kan vi med glädje lägga även Judiska kören, rabbinen i Shir Hatzafon, den progressiva församlingen i Köpenhamn, Tirzah Ben David, dramaturgen och översättaren Jan Mark samt bokhandlaren och volontären i Israel, Eva Hergens. Välkomna!

PS: För att inte glömma: LundaLimmud har äntligen fått sin alldeles egna logga. Här är den:

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: