Årets judiska evenemang står inför dörren

5 frukostmöte nu på söndag, 5 februari, kl 10 – öppet för alla

En dryg månad är det kvar tills LundaLimmud går av stapeln. Men innan dess blir dags igen för ett frukostmöte nu på söndag, 5 februari, kl 10, på centret. Denna gång ska vi träffa Clive Lawton, en av eldsjälarna bakom Limmud International, som kommer till Lund i syfte att träffa oss och inspirera oss inför vår alldeles egna LundaLimmud.

Vi kan se fram emot en spännande dag i judisk anda i Nordens Jerusalem redan nu på söndag. Och det bästa är: Alla är välkomna.

Vi börjar kl 10 med vårt sedvanliga frukostmöte. Clive kommer att ansluta till oss vid tolvtiden. Efter en enkel lunch blir det sedan dags för en inspirerande eftermiddag i Limmuds anda. (Till lunch blir det en enkel grönsakssoppa och baguette, men alla som önskar delta är välkomna att ta med något att lägga på bordet, milchik-vegetarisk knytis alltså…) Väl mött!

Innan det dock kommer att se ut i Lund ungefär som det såg ut på Mamila Pool mitt i Jerusalem i höstas (se nedan ;-)) är det mycket jobb kvar. Var även du med på resan! Join us!

Och nu går vi mot de sista timmarna då du kan registrera dig till det förmånliga Early Bird-priset. Fr o m den 1 februari kostar det 300 kronor att vara med på årets judiska evenemang i Lund.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: